Zonnepanelen installateur in de Bollenstreek en omgeving

Het aanschaffen van zonnepanelen is zowel financieel voordelig als goed voor het milieu. Belangrijk is eerst te controleren of uw dak geschikt is, waarbij factoren als grootte, oriëntatie en schaduw belangrijk zijn. Overweeg ook het aantal panelen en hun energieopbrengst in relatie tot uw energiebehoefte.

Doe maar Duurzaam biedt deskundig advies door uw situatie ter plekke te beoordelen. We inspecteren uw dak, beoordelen de haalbaarheid van zonnepanelen en stemmen dit af op uw wensen. Daarna bieden we een nauwkeurige schatting van de energieopbrengst en een vrijblijvende offerte, aangepast aan uw situatie.

Zonnepanelen

De voordelen van zonnepanelen

Door zonnepanelen op uw dak te plaatsen, voorziet u uw huishouden van elektriciteit die wordt opgewekt uit daglicht – een natuurlijke en duurzame energiebron die nooit uitgeput raakt. Dit draagt bij aan het verminderen van de afhankelijkheid van fossiele brandstoffen.


Hoewel de aanvangsinvestering voor zonnepanelen aanzienlijk kan zijn, leidt het op termijn tot besparingen op uw energierekening. Daarnaast verhogen zonnepanelen de waarde van uw huis, wat een extra financieel voordeel kan zijn.Zonnepanelen

Het proces

01

Afspraak

Er wordt een afspraak met u ingepland

02

Langskomen

Wij komen bij u langs om de plannen te bespreken en een legplan te maken. U ontvangt nadien een vrijblijvende offerte.

03

Installatie

Samen met u plannen wij een datum voor de installatie van de zonnepanelen. Ons team zorgt voor een efficiënte en veilige montage van de panelen op uw dak.

04

Oplevering

Geniet van uw nieuwe zonnepanelen!


Aantal zonnepanelen kiezen

De keuze voor het aantal zonnepanelen hangt nauw samen met diverse factoren zoals uw energieverbruik, de grootte en vorm van uw dak, en uw budget. Meer panelen betekent meer opgewekte energie, maar het is cruciaal om de kosten tegen de opbrengsten af te wegen voor een passende beslissing. Ons team van Doe maar Duurzaam helpt u graag met advies op maat om tot de juiste keuze te komen.
Organisatie

Wat maakt ons anders?

  • Veiligheid en kwaliteit voorop
  • Voldoen aan alle in Nederland geldende normen en regels
  • Meedenkende engineers
  • Installatie door Doe maar Duurzaam zelf

Neem contact met ons op

Voor vragen of een vrijblijvende offerte kunt u dit formulier invullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.